Ce oferim

Construcția cu regimul de înălțime S+P+Mz1+Mz2+E10 este de tip “plombă”, amplasată în “inelul de rocadă”, zona zero a municipiului Galați care în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare accentuată atât urbanistic cât și economic, devenind un important punct de reper.
Având în proximitate un centru comercial Kaufland si un hotel de 4* Galmondo clădirea beneficiază de căi de acces auto și statii ale traseelor de transport în comun în imediata vecinătate.

randare onecenter galati

INSTALAȚII – încălzire

  1. Toate cele 14 nivele au instalație de curent electric cu tablou individual ce poate fi recalibrat în funcție de necesitățile de consum.
  2. Fiecare nivel are instalație de apă rece/caldă, și canalizare.
  3. Pe timp friguros climatizarea este asigurată prin sistem de încălzire centralizat pe imobil dar controlat individual pe fiecare încăpere în parte, sursa de încalzire de baza fiind CT proprie echipată cu două cazane tip: GN2 N14 cu o putere nominala pe agregat : 252 kW.

Casa scării și grupurile sanitare au corpuri radiante statice din oțel panou dotate cu robinete termostatice.
Spațiile de lucru sunt încălzite cu ventiloconvectoare tip RHOSS ce utilizează același agent termic furnizat de centrala proprie.

randare onecenter galati 2

Clădirea dispune de o suprafață de teren generoasă amenajată în prezent ca parcare ce poate găzdui 40 de automobile, existând posibilitatea exinderii acesteia. Există și posibilitatea amenajării unui loc special destinat parcării bicicletelor.

Fiind un imobil nou, dotat cu sistem de schimbare de căldură sol-aer ce optimizează consumul de energie, la a cărui execuție s-au utilizat materiale de calitate superioară, și având o amplasare de invidiat, acesta este fără dubii o opțiune pentru orice companie bine închegată, reușind să satisfacă toate nevoile de ergonomie, siguranță și utilitate, oferind în același timp un mediu de lucru plăcut, orientat către fiecare dintre membrii echipei.
logo onecenter galati

Înălțimea imobilului este de 40.5 metri

Spațiile funcționale sunt repartizate dupa cum urmează:

Subsol: adapost aparare civila, spatii PSI, spatii tehnice
Parter: spatii PSI, spatii acces birouri
Mezanin 1: spatii anexă pentru birouri, arhivă
Mezanin 2: spatii anexă pentru birouri, circulații
Etaj 1 – 10: birouri, anexe pentru birouri, grupuri sanitare, circulatii

Etajele 1, 9 si 10 dispun de terase circulabile amenajate

INSTALAȚII – răcire

  1. Pe timpul verii răcirea se realizează centralizat cu un agregat Ferroli cu o putere nominală de 343 kW, amplasat în exteriorul imobilului,într-o incintă izolată fonic, lângă centrala termica. Spațiile de lucru sunt răcite prin ventiloconvectoare tip RHOSS.
  2. Iluminatul natural este asigurat de suprafața vitrată generoasă a fațadei tip perete cortină, cel artificial fiind asigurat de plafoniere cu lămpi pe gaz și diode tip led cu puteri situate intre 9 si 36W.
  3. Imobilul este dotat cu instalație de stingere a incendiilor compusă din doua agregate de pompare, rezervă de apa permanentă de 10.000 litri si coloane verticale ce alimenteaza la fiecare nivel cei 4 hidranți de perete dotați cu furtun de stingere a incendiilor.

Suprafața disponibilă pentru închiriere

  1. Cei aproximativ 3350 m² incinte + 365 m² terase circulabile, utilizabili efectiv și care pot face obiectul unui contract de închiriere pot fi detaliați astfel
  • Spații birouri – 1960 m²
  • Holuri si grupuri sanitare – 862 m²
  • Sală de mese și oficiu – 73 m²
  • Subsol (spații tehnice și cameră de adăpostire în caz de dezastru)  – 248 m²
  • Parter(recepție si zonă acces) – 208 m²
  • Terase circulabile (Et.1* + Et.9 + Et.10) – 365 m²

*cea de la etajul 1 fiind amenajata cu spații verzi și instalație proprie de irigat

  1. Cele două căi de acces de la parter au în acest moment implementat un sistem de acces cu cartelă magnetica, nu exista alți locatari și implicit nici spații comune împărțite cu aceștia.
Parcarile au asigurat accesul cu card și sunt dotate cu bariere.
Menu