OneCENTER pentru companii mici

1
spații de birou MEDIUM

ACCES INTERNET

Conexiune Internet 1 Gbps redundantă

CONTROL ACCES

Spațiu securizat și monitorizat video

SPAȚII ARHIVĂ

Spațiu dedicat arhivei letrice a clienților

GESTIUNE CORESPONDENȚĂ

Căsuță poștală virtuală cu notificare electronică la primirea corespondenței

CURĂȚENIE PROFESIONALĂ

Atunci când spațiul crește, ordinea și disciplina nu trebuie să fie o corvoadă

Un loc unde să vă faceți planuri de cucerire a lumii, departe de ochii iscoditori ai celor din jur.

Pentru că nu te obligăm la sute de metri pătrați de spațiu, OneCENTER vă oferă mediul de lucru cu dimensiuni perfecte pentru dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Studiile demonstrează că spațiile de 30 – 40 de metri pătrați oferă cel mai bun raport spațiu – productivitate pentru echipele de lucru păstrând echilibrul între ședințele de brain storming și intimitatea specifică arealului de creație.
Personalizați-vă astfel spațiul de lucru într-un mod care să se potrivească stilului dumneavoastră de lucru și instalați-vă comod, știind că puteți avea acces în orice moment la un spațiu securizat din toate punctele de vedere – cu acces nerestricționat la clubul de afaceri în timpul programului normal de lucru. 
Avem astfel pentru tine până la 24 de recomandări, toate diferite, toate PREMIUM OFFICE, prin ergonomizarea diferită a celor cu aproximație 30 metri pătrați propuși.
Ca pentru toate birourile puse la dispoziție, oferta generală rămâne identică acoperind atât zona de securitate a spațiului, a informației, cât și a circuitului de stocare și arhivare a documentelor precum și zona de smart office – open office.

PRIMEȘTI ACCES GRATUIT LA

LOBBY PARTER

Spațiu de recreere și întălniri rapide cu clienți potențiali sau colaboratori B2B într-un cadrul intim în care apa plată, cafeaua, ceai-ul și micile snacks-uri pot aduce un zâmbet pe buzele tuturor.

TERASĂ ETAJ 1

Fă-ți timp de respiro, întânește-te cu “vecinii” tăi de business, respiră un aer curat și proaspăt, ascultă susurul apei sau asigură-ți un fundal sonor lipsit de zgomot de fond în audioconferințe.

SALĂ de CONFERINȚĂ

Setează-ți target-ul, organizează-ți prezentarea, invită clienții și prezintă-te într-un cadru oficial. Vorbește despre business-ul tău, vorbește despre tine!

SPAȚIU FUMĂTORI

Știm cât de greu este să renunți la singurul viciu… Îți punem la dispoziție la ultimul etaj o zonă de socializare “la țigară” și cafea, în apropierea sălii de mese.

ARHIVĂ DOCUMENTE

Cu un amplasament generos, cele câteva sute de metri de la mezanin constituie amplasamentul perfect pentru o zona securizată și segregată de arhivare a documentelor specifice business-urilor.

SUPRAVEGHERE VIDEO 24/7/365

Fii mereu în control la tine la birou, oriunde te-ai afla!
Optează pentru modulul CCTV și preia controlul asupra imaginilor din biroul tău. Analizează tonusul echipei, supraveghează desfășurarea activității. 

PERSONALIZEAZĂ BIROUL

Tu alegi, noi facem totul posibil.
Spune-ne cum ți-ai dori să arate design-ul interior al biroului. Fie că vorbim de calitatea mobilierului, plantele ornamentale sau chiar și un maaare acvariu cu pești, te ajutăm să-ți personalizezi spațiul ce-ți motivează creativitatea.

Releveu spațiu TIP 4

aprox. 30.08 m²

Releveu spațiu TIP 5

aprox. 27.95 m²

Releveu spațiu TIP 7

aprox. 24.41 m²

Menu