OneCENTER pentru companii mari

1
spații de birou LARGE

ACCES INTERNET

Conexiune Internet 1 Gbps redundantă

CONTROL ACCES

Spațiu securizat și monitorizat video

SPAȚII ARHIVĂ

Spațiu dedicat arhivei letrice a clienților

GESTIUNE CORESPONDENȚĂ

Căsuță poștală virtuală cu notificare electronică la primirea corespondenței

CURĂȚENIE PROFESIONALĂ

Atunci când spațiul crește, ordinea și disciplina nu trebuie să fie o corvoadă

Într-un business mare ai nevoie de timp și de spațiu.

Cu timpul nu te putem ajuta. Însă când vorbim de spații de birouri pentru închiriat, avem mereu opțiunile la îndemână.
Astfel, dacă afacerea ta este medie spre mare și ai nevoie stringentă de spațiu pentru toate departamentele firmei tăle, îți putem veni în ajutor. Pune doar cap la cap oferta și generează-ți rapid raportul preț-calitate. Oferta noastră este mereu imbatabilă pentru că reunește sub același acoperiș o gamă larga de tipuri de spații de închiriat.
Avem astfel pentru tine până la 36 de recomandări, toate diferite, toate PREMIUM OFFICE, prin ergonomizarea diferită a celor cu aproximație 50 metri pătrați propuși.
Știm de asemenea că oferta generală ce acoperă atât zona de securitate a spațiului, a informației, cât și a circuitului de stocare și arhivare a documentelor nu este suficientă.

Pentru asta, am gândit soluții personalizate care să-ți deschidă calea spre a gândi deschis dezvoltarea ta financiară și regională. Din multele opțiuni este virtual imposibil să nu ai de unde să alegi.

PRIMEȘTI ACCES GRATUIT LA

LOBBY PARTER

Spațiu de recreere și întălniri rapide cu clienți potențiali sau colaboratori B2B într-un cadrul intim în care apa plată, cafeaua, ceai-ul și micile snacks-uri pot aduce un zâmbet pe buzele tuturor.

TERASĂ ETAJ 1

Fă-ți timp de respiro, întânește-te cu “vecinii” tăi de business, respiră un aer curat și proaspăt, ascultă susurul apei sau asigură-ți un fundal sonor lipsit de zgomot de fond în audioconferințe.

SALĂ de CONFERINȚĂ

Setează-ți target-ul, organizează-ți prezentarea, invită clienții și prezintă-te într-un cadru oficial. Vorbește despre business-ul tău, vorbește despre tine!

SPAȚIU FUMĂTORI

Știm cât de greu este să renunți la singurul viciu… Îți punem la dispoziție la ultimul etaj o zonă de socializare “la țigară” și cafea, în apropierea sălii de mese.

ARHIVĂ DOCUMENTE

Cu un amplasament generos, cele câteva sute de metri de la mezanin constituie amplasamentul perfect pentru o zona securizată și segregată de arhivare a documentelor specifice business-urilor.

SUPRAVEGHERE VIDEO 24/7/365

Fii mereu în control la tine la birou, oriunde te-ai afla!
Optează pentru modulul CCTV și preia controlul asupra imaginilor din biroul tău. Analizează tonusul echipei, supraveghează desfășurarea activității. 

PERSONALIZEAZĂ BIROUL

Tu alegi, noi facem totul posibil.
Spune-ne cum ți-ai dori să arate design-ul interior al biroului. Fie că vorbim de calitatea mobilierului, plantele ornamentale sau chiar și un maaare acvariu cu pești, te ajutăm să-ți personalizezi spațiul ce-ți motivează creativitatea.

ACCES la SERVICII CATERING

Întreaga ta echipă ia masa la birou.
Ei bine, indiferent că aleg să servească masa în intimitatea spațiului de lucru sau la restaurantul de la ultimul etaj, pauza de masă se transformă într-ul timp cu adevărat util!

Releveu spațiu TIP 1

aprox. 27.80 m²

Releveu spațiu TIP 3

aprox. 47.31 m²

Releveu spațiu TIP 2

aprox. 31.38 m²

Releveu spațiu TIP 8

aprox. 32.77 m²

Menu