OneCENTER pentru persoane fizice

1
spații de birou MINIMIS

ACCES INTERNET

Conexiune Internet 1 Gbps redundantă

CONTROL ACCES

Spațiu securizat și monitorizat video

SPAȚII ARHIVĂ

Spațiu dedicat arhivei letrice a clienților

GESTIUNE CORESPONDENȚĂ

Căsuță poștală virtuală cu notificare electronică la primirea corespondenței

Persoanele fizice au nevoie de  contracte flexibile.

Unele afaceri se descurcă mai bine dacă au propriile spații pentru birouri.

Știm că sunt situații în care ai nevoie doar de câțiva metri pătrați pentru afacerea ta. OneCENTER oferă opțiuni pentru un mediu de lucru de dimensiuni perfecte pentru dumneavoastră și mica dumneavoastră echipă. Uitați de aglomerarea de birouri și business-uri, uitați de lucrul de acasă  – personalizați-vă noul spațiu de lucru cu amprenta dumneavoastră.
Organizați-vă spațiul de lucru într-un mod care să se potrivească stilului dumneavoastră de lucru și instalați-vă comod, știind că puteți avea acces în orice moment la un spațiu securizat – cu acces nerestricționat la business lounge în timpul programului normal de lucru.
Și pentru că știm cât de rapid se pot schimba lucrurile în mediul afacerilor, noi nu vă vom cere niciodată să semnați contracte pe viață. Lucrăm flexibil și adaptat cerințelor clienților noștri.

PRIMEȘTI ACCES GRATUIT LA

LOBBY PARTER

Spațiu de recreere și întălniri rapide cu clienți potențiali sau colaboratori B2B într-un cadrul intim în care apa plată, cafeaua, ceai-ul și micile snacks-uri pot aduce un zâmbet pe buzele tuturor.

TERASĂ ETAJ 1

Fă-ți timp de respiro, întânește-te cu “vecinii” tăi de business, respiră un aer curat și proaspăt, ascultă susurul apei sau asigură-ți un fundal sonor lipsit de zgomot de fond în audioconferințe.

SALĂ de CONFERINȚĂ

Setează-ți target-ul, organizează-ți prezentarea, invită clienții și prezintă-te într-un cadru oficial. Vorbește despre business-ul tău, vorbește despre tine!

SPAȚIU FUMĂTORI

Știm cât de greu este să renunți la singurul viciu… Îți punem la dispoziție la ultimul etaj o zonă de socializare “la țigară” și cafea, în apropierea sălii de mese.

Releveu spațiu TIP 6

aprox. 11.27 m²

Menu