Spații de birou

DE CE SĂ ALEGEȚI UN PREMIUM OFFICE?

Birouri configurabile

Alege-ți tipul de mobilier sau vino tu cu mobilierul dorit. Te putem ajuta cu tot ce înseamnă amenajare PREMIUM

Tarifare All-Inclusive

Achitați un preț simplu pentru tot ceea ce ține de spațiul dvs. de lucru. Toate serviciile incluse, toate dotările la cheie

Măriți dimensiunea

Adăugați mai mult spațiu pentru birouri când angajați persoane noi. Alegeți opțiunile de co-working sau birou virtual sau la distanță

Gestionați integrat

Folosește sistemul inteligent de gestiune integrată a serviciilor de client, administrare, logistică și smart-office prin aplicație

Alege unul din spațiile de birouri prezentate mai jos, fiecare dintre ele cu avantaje specifice și dotări proprii. Oricare ar fi afacerea sau bugetul dumneavoastră, vă vom ajuta să găsiți spațiul de lucru potrivit.

Birourile pot fi echipate complet cu totul inclus – internet de mare viteză, mobilier de birou și utilități – trebuie doar să veniți și să vă apucați de lucru.

onecenter galati randare 11

Rezervați una din sălile noastre de conferință, concepute special pentru a asigura confortul echipei sau al clienților dumneavoastră, stimulându-le capacitatea de concentrare, iar personalul nostru se va asigura că nu vă lipsește nimic. De la audio-vizuale, până la panouri de lucru și servicii de catering, ne ocupăm să nu vă lipsească nimic.

Știm că uneori oamenii au nevoie să iasă din rutina lor zilnică pentru a putea da frâu liber creativității. Sălile noastre de conferință sunt deschise atât pentru membri, cât și pentru cei care nu fac parte din rețea, deși membrii beneficiază de tarife reduse, speciale.

BIROUL TĂU - într-o singură aplicație

Cu OneCENTER Smart Office îți protejezi și controlezi biroul oriunde ai fi și în orice moment al zilei, direct de pe dispozitivul tău mobil.

OneCENTER Smart Office este o soluție gândită pentru cei care își doresc un mod de lucru mai confortabil, mai ușor, mai sigur și mai eficient din toate punctele de vedere. De la contractare, notificări, plată, control smart-home, solicitări logistice sau de administrare clădire – toate reunite într-o singură aplicație.

Păstrează-ți biroul mereu aproape de tine!

randare vedere onecenter

Indiferent dacă aveți nevoie de câțiva metri pătrați sau de câteva sute, OneCENTER Premium Office vă poate oferi un mediu de lucru de dimensiuni perfecte pentru dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Uitați de aglomerarea de birouri cu paravane dintr-un spațiu deschis – personalizați-vă noul spațiu de lucru cu amprenta dumneavoastră.  Organizați-vă spațiul de lucru într-un mod care să se potrivească stilului dumneavoastră de lucru și instalați-vă comod, știind că puteți avea acces în orice moment la un spațiu securizat – cu acces nerestricționat la business lounge în timpul programului normal de lucru. Și pentru că știm cât de rapid se schimbă lucrurile în mediul afacerilor, noi nu vă vom cere niciodată să semnați contracte pe viață. – Termenii contractelor noastre sunt flexibili și adaptați special la nevoile dumneavoastră.

DE LA CONTRACT până la Global OFFICE

aplicatie onecenter galati
Menu